STREFA MROCZNYCH
Gość
to kiedy MAricn lecimy ;]
Kandydat
Hej... a tą wojnę chcecie rozpącząc jako aMroczni ??????
A po drugie jak juz bedziecie ją mieli to dajcie znać jak bedzie trzeba wam jakieś wiekszej siły ognia...
pozdr..
Gość
nie ma problemu ale nei chce zjechać ich całych rozwlailem sam najlepszego u paladynów P
Gość
jaki sojusz takie wsparcie
zrobię tu mały wjazd z innym tematem - a mianowicie gdzie są pozostali z aMroczni bo widzę stałą reprezentację a reszta???? niech ruszą swoje literki i zaczną się tu pokazywać a tych z( i) wyjazd na żer . Wasz dział jest mało aktywny i fanatic jesteś odpowiedzialny za to żeby tamci tu się logowali z pomysłami a nie potem będą Nas pokazywać że jesteśmy zgrają lam, które tylko są stłoczone i nic nie umieją zorganizować ani solo ani wspólnie. Kilka się osób stara a reszta nie ma języka w gębie czy jak ? aktywność na forach też świadczy o tym czy sojusz coś robi i zróbcie tą wojnę a nie tylko piszecie że będzie.
Ile było zapowiedzi....wojna,wojna,wojna!!!Ale wojny to chyba mam tylko ja:).Na razie podobno robi się flota..ale z taką aktywnością to my możemy sobie wywołać wojnę......słowną Czesiowi:).Przy okazji pozdrowienia dla Czesia.
Gość
dorba maja sie regować procz szpicli, duszek sie regnal
Gość
hehe z chęcią bym powojował ale jeszcze nie bo moja flota jest równa paru małym transporterkom... Ale zawsze jak będzie coś potrzeba chętnie pomogę
Problem tkwi w tym że narazie nie mam jak...